Gyakran Ismételt Kérdések

Ha szeretnék veled együtt dolgozni, mi lenne a menete?

Írj egy email-t a sztuugraphic@gmail.com email címre, és írd meg az ötletedet is - minél részletesebben, mert úgy tudok minél pontosabb árajánlatot kalkulálni. Minden munka más és más, így nagy valószínűséggel egyedi árajánlatot fogok kalkulálni Neked. Még több részletet a “Dolgozzunk együtt!” fülön találsz :)

Milyen grafikai munkákkal kereshetlek meg?

Főként illusztrációs munkákkal (pl. könyv, honlap elemek, saját márkás merch termékek, kártyajáték, portrérajzolás, social media borítók, dekor, csomagolás, címketervezés, igazából bármi), logó- és arculattervezéssal, brand-, szakmai portré és termékfotózással, de ha valamilyen egyedivel keresnél meg, akkor is írj bátran, nyitott vagyok mindenféle ötletre! :)

Csak grafikai megbízást vállalsz?

A grafikai munkáim mellett fotózással is foglalkozom. Ezen belül főleg termékfotózást, hangulatfotók készítését énmárkához, és szakmai portré fotózást vállalok. Keress bátran, ha szívesen dolgoznál velem!

Készítesz egyedi portré grafikát?

Igeeen! :) Írj email-t a sztuugraphic@gmail-com-ra és megbeszéljük a részleteket!

Ha szeretnék vásárolni tőled, hol tehetem meg?

Jelenleg a Meska boltomban tudsz a termékeim közül válogatni, melyet itt találsz:
https://www.meska.hu/shop/sztuugraphic
Bízom benne, hogy találsz köztük kedvedre valót! 🙂

Személyesen is tudok tőled vásárolni?

Alapesetben csak online rendelésre van lehetőség jelenleg, viszont legalább havi egy design vásáron megtalálhatod a termékeimet és engem is (az őszi-téli időszakban mindenképp). Az aktuális vásár időpontokat az instagram oldalamon tudod megnézni :)